Home / Gătit in doi / Cartofi gratinati la cuptor



22 Comments

Emil Tamaș
February 27, 2011 at 6:10 PM
Reply

Foarte fain, ți-au ieșit mai frumoși decât ai mei!



Radu Udrescu
February 27, 2011 at 6:14 PM
Reply

Hehe, las ca si ai tai sunt mega faini si sigur si mega gustosi!!!



Emil Tamaș
February 27, 2011 at 6:18 PM
Reply

A, despre smântână sunt multe mituri, însă treaba stă așa: Cu cât e mai puțin grasă, cu atât se brânzește mai tare (se coagulează). De aceea, caută întotdeauna o smântână foarte grasă, peste 25%. Smântâna “dulce” are în jur de 32%, de aia nu se taie decât foarte greu 🙂

Smântână grasă găsești de obicei la vrac prin diverse supermarketuri sau piețe în zona lactate. Merită, crede-mă!



Radu Udrescu
February 27, 2011 at 6:22 PM
Reply

Dap, ai dreptate! Smantana de gatit are fix 32% grasime 🙂 E mai scumpa dar face toti banii!



edituramateescu
March 6, 2011 at 6:51 AM
Reply

Superba reteta! O s-o incerc chiar astazi ptr ai mei, fiindca eu m-am saturat numai citind-o si vazand imaginile:)



BlueRiver
March 13, 2011 at 12:42 AM
Reply

chiar ma gandeam ce sa mai gatesc… am toate ingredientele in casa, chiar si smantana, e drept ca e “Lacta” de Giurgiu, ca asta imi place cel mai mult, e autohtona ;)… sa vad ce fac din pulpele de pui.



Radu Udrescu
March 17, 2011 at 9:40 AM
Reply

@Edituramaeescu: Sper ca ti-a iesit bine 🙂
@BlueRiver: Spor la treaba !!! 🙂



Adrian
March 28, 2011 at 5:41 PM
Reply

Buna,

Numele meu este Adrian si iti scriu in numele site-ului http://www.GatesteInteligent.ro . Ne-ar face placere sa faci parte din echipa de parteneri/blogeri pasionati de arta gatitului. Pentru acest lucru te rugam folosesti formularul de la pagina: http://www.gatesteinteligent.ro/inscrie-blog-gateste-inteligent.html sau trimite-ne mail la adresa

pasiunea de a gati!
Adrian T



goldie
April 8, 2011 at 6:59 PM
Reply

Vai ce fumos arata!



Radu Udrescu
April 8, 2011 at 7:01 PM
Reply

@goldie: Multumesc frumos. Oricum, gustul a fost pe masura look-ului 🙂



Marius
September 10, 2011 at 8:59 PM
Reply

O sa gatesc si eu maine pentru prietena mea reteta aceasta , cred ca in loc de rozmarin o sa adaug putin busuioc 😕 vreau sa ii servesc langa o friptura de pui cu portocala , ananas si miere .



mihaela
December 6, 2011 at 10:14 PM
Reply

sunt f, aspectosi si cred ca f, buni.am sa incerc si eu



MADA
January 1, 2012 at 10:51 PM
Reply

SE poate folosi smantana de gatit gran puccina e foarte buna se gaseste si in real sau kaufland



corina
January 18, 2012 at 11:13 PM
Reply

foarte bun felicitari pt cartofi



dorina
March 14, 2012 at 8:54 PM
Reply

am facut aceasata reteta…..sunt fffffffoooartteee delicfiosi …………!!!!felicitari!!!



soryna
May 27, 2012 at 2:11 PM
Reply

am facut si eu reteta si sunt f buni…azi am facut-o ptr a doua oara si cu siguranta am sa mai fac 🙂



Vali
May 28, 2012 at 3:20 PM
Reply

Garantat ca-i foarte gustos! Am replicat reteta si ne-am lins pe dejte!
dovada: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3341144091785&set=a.1569848850511.2074663.1364166534&type=1&theater



dany
September 21, 2012 at 2:29 PM
Reply

foarte bun



Lorena Maria
November 29, 2012 at 10:16 AM
Reply

arata incredibil de bine..am intrat pe acest blog din intamplare la serviciu cand nu aveam ce sa fac, si mi-ai/mi-am facut o poftaaaa..abia astept sa ajuns acasa.



Dana
December 26, 2012 at 9:49 PM
Reply

wow, arata tare bine! o sa incerc si eu dar cea cu sunca!



Otilia
January 24, 2016 at 11:48 AM
Reply

Reţeta asta am încercat-o şi eu… rezultatul: DELICIOS!
Mult succes şi la cât mai multe reţete!



Dorel
March 14, 2016 at 7:34 PM
Reply

Arata foarte gustos. O sa incerc si eu reteta asta.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *