Home / Legume / Paste cu dovlecel



24 Comments

lilioasa
July 24, 2011 at 7:39 PM
Reply

suna foarte bine….



ThoR
July 25, 2011 at 1:54 PM
Reply

chiar nu ma gandisem la asta…..parca am un dovleac ceva mai mare si niste barilla nr 7…si parmezan…..multam fain de reteta 😀



Radu Udrescu
July 25, 2011 at 2:09 PM
Reply

@Liloasa: Da’ sa vezi ce buna e … 🙂
@ThoR: N-ai pt ce 🙂 Sper sa iti placa



Georgiana
July 25, 2011 at 3:23 PM
Reply

cred ca stii ca balonasele alea portocalii de le-ai folosit tu ca decor poarta numele (in popor) de “coaiele popii,” nu? 😆



Radu Udrescu
July 25, 2011 at 4:03 PM
Reply

@Georgiana: LOOOOL N-am stiut 🙂 Stiu ca parca in interior au un fruct ca o cireasa care e comestibil…
LE: M-am documentat pe “goagle”. Nu vorbim de aceiasi floare 😛 Floarea pe care am pus-o eu se cheama traditional “papalau” sau “lampion chinezesc” http://aalina.sunphoto.ro/Papalau_sau_lampioane_chinezesti



Georgiana
July 25, 2011 at 10:41 PM
Reply

i se spune in foarte multe feluri 😀 dar sa stii ca si asa cum ti-am zis eu:
http://revistatribuna.ro/blog/?tag=coaiele-popii



Georgiana
July 25, 2011 at 10:43 PM
Reply

deci, recapitulam:
Helleborus niger (et purpurescens) – spânz, spânţ, elebor, bojoţei, boşuţă, cucurig, poranici, barba-lupului, coada-popii, coaiele-popii, iarba-nebunilor, iarbă-stearpă, ochiul-boului, ouăle-popii, păduchii-popii, boz, bozăţel, bujorei, cutcurig, ruscuţă, strigoaie, iarba-ne-bunilor, iarbă-strănutătoare, iarbă-şerpească, trandafir-de-iarnă
😆



Georgiana
July 25, 2011 at 10:44 PM
Reply

si na, daca vrei sursa mai de incredere….
http://ro.wikipedia.org/wiki/Nume_alternative_rom%C3%A2ne%C8%99ti_de_plante

te-am convins? hihihhi



Radu Udrescu
July 26, 2011 at 8:13 AM
Reply

Bre, nu vorbim de aceiasi planta. Seamana f bine dar nu e acelasi lucru. Aia de care zici tu e otravitoare (e asemanata cu cucuta sau matraguna ca si grad de toxicitate). Asta e comestibila – am mancat eu vreo doua si sunt bine-mersi 😀



    Georgiana
    July 27, 2011 at 12:33 PM
    Reply

    esti bine-mersi, zici. asta-i doar parerea ta, nu? 😀

      Radu Udrescu
      July 27, 2011 at 1:35 PM

      Lasa ca mie mi se trage de la ciuperci (am fost intoxicat cand aveam vreo 11 ani) :D:D:D

BlueRiver
July 27, 2011 at 1:07 AM
Reply

chiar mi-era pofta de paste, dar nu stiam cu ce sa le fac… maine fac paste cu dovlecel, ca am toate ingredientele 🙂



Radu Udrescu
July 27, 2011 at 1:37 PM
Reply

@BlueRiver: Spor la treaba. sper sa-ti placa 🙂



BlueRiver
July 30, 2011 at 1:07 AM
Reply

Radu, am facut, ieri, si e foarte buuun :)… imi place rece, de la frigider, e racoroasa mancarea 🙂



sophie2jacqueline
July 31, 2011 at 8:13 PM
Reply

Imi garantez singura, arata foarte tare. 🙂



Roxana
December 21, 2011 at 12:07 AM
Reply

Sunt o mare fana a mancarurilor fara carne si nu pentru ca as fi vegetariana dar pentru ca nu dureaza atat de mult de stat langa aragaz. O idee foarte buna!



Elena-Sofia
January 3, 2012 at 3:15 PM
Reply

Dle. Udrescu, pai mai postam si noi ceva, ca nu mai e vara si cald, nici macar in Timisoara.
Baga o vegetariana pentru “after party and drink”, ca dupa sarbatori asa. 🙂

La multi ani!



N.A.
February 4, 2012 at 4:39 PM
Reply

Cu iaurt nu merge? Pentru ai de n-au posibilitati de smantana in frigigel…



N.A.
February 4, 2012 at 8:44 PM
Reply

A mers!



Lexu
April 10, 2012 at 5:46 PM
Reply

arata genial 🙂



Chiar vrei ca siteul dvs. sa ajungă pe prim...
April 20, 2012 at 5:48 PM
Reply

Chiar vrei ca siteul dvs. sa ajungă pe prim……

[…]Paste cu dovlecel « Cook like a man![…]…



Marius
September 14, 2012 at 9:55 AM
Reply

Degustibil, ma abtin cu greu sa nu ling monitorul :))



Magda
September 24, 2012 at 3:51 PM
Reply

Foarte bun,am preparat si eu asa cum scrie mai sus,dar am pus si putina panceta,hmmm…..



aiureli.ro » Dezmăț culinar feisbucistic!
October 19, 2012 at 2:50 PM
Reply

[…] atâtea preparate culinare elaborate nimic n-ar mai putea să-ți ia maul! Ei bine, da! A apărut Radu, […]



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *